Föreläsning & app

forelasning

Jag kan föreläsa inomhus och genomföra “vandringar” med hjälp av ett bildspel på datorn. Jag har också tagit fram en app för Iphone/smarta telefoner – som gör att man kan få information om man vandrar själv.

På en sk Sittande stadsvandring berättar jag om varje plats genom att visa en ny och en gammal bild från varje plats och sen berätta om hur det var där förr. Temat är detsamma som för en vanlig stadsvandring – järnets tid, Fastingen och familjen Nordenfeldt från 1700-tal till 1800-tal. Tid ca 1 timme.

En föreläsning om Picassoskulpturen bygger också på bildspel på datorn. Med hjälp av bilderna tar jag lyssnarna från Medelhavet på 1920-talet till nutid och den 35 ton tunga skulpturen. Föreläsningen innehåller allt från kärlek till byggteknik! Tid ca 50 minuter.

Deltagarna sitter bekvämt och torrskodda i stolar under föreläsningarna. Datorprojektor och filmduk krävs. Pris för företag och organisationer : 1600 SEK inkl moms. Jag kan även föreläsa om Gustafsviks herrgårdsområde, Drottning Kristina och Järnleden.

Vill du veta mer eller boka en tid? Hör av dig till mig – kontaktuppgifter.

App – Stadsvandring Kristinehamn

Appen laddas ned från App Store eller liknande och kostar 49 SEK. Obs! Den heter Stadsvandring Kristinehamn (ordagrant).

iphoneappliten  iphoneappkarta