Långeruds Hjortgård – rådgivning

langerud

Långeruds Hjortgård ville göra om sin webbsida och själva ta kontrollen över sin digitala information. Jag har agerat rådgivare i arbetet med den nya sidan. Arbetet har omfattat allt från konkreta råd om innehåll och bildmaterial till hur man kopplar en sida till Facebook, strategin kring webbsida kontra Facebook-sida, hantering av länkar, krav på funktionalitet från webbhotell, konkreta formuleringar mm. Jag har även bistått med kunskap kring Google My Business – en bra och gratis marknadsföringsplats för företag.

Långeruds Hjortgård valde att använda Hemsida24 och att själva göra arbetet att lägga upp text, bild, formulär mm. Nu har de kontroll över sin egen digitala information och kan själva hålla den uppdaterad (en stor skillnad jämfört med deras tidigare upplägg). http://www.langerudshjortgard.se/