Viktigt innehåll på en hemsida

Engelsk information

Allt fler av våra turister kommer från länder där man inte pratar svenska. Engelsk information blir därför av allt större vikt – och Google translate i all ära – du vill väl hellre själv bestämma vad som skrivs och hur du framställs på din egen hemsida? Jag kan hjälpa till att skapa ett korrekt och lättläst avsnitt på engelska! Läs mer.

Hållbarhetsarbete och miljöarbete

Det blir allt viktigare att visa upp hur vi värnar om miljön, hur vi tänker hållbart och vilken sorts återbruk vi tillämpar. Generellt är Sverige väldigt duktiga på att göra detta, men vi är dessvärre riktigt dåliga på att berätta om det.

För besöksnäringen driver Visit Sweden frågan mycket aktivt och alla besöksnäringar har stor vinning av att lägga till denna typ av information på sina hemsidor. För övriga branscher är det självklart också viktigt att vara tydlig.

Jag är duktig på att sätta ord på det arbete som bedrivs och kan hjälpa till att få detta på plats. Läs mer.