Hållbarhet och miljöarbete på hemsidan

Hållbarhetsarbete och miljöarbete

Det blir allt viktigare att berätta om hur vi värnar om miljön, hur vi tänker hållbart och vilken sorts återbruk vi tillämpar. Generellt är Sverige väldigt duktiga på att göra detta, Sverige lär vara ett av de länder som just nu ligger i topp! Men vi är dessvärre riktigt dåliga på att berätta om vad vi gör. Visit Sweden driver denna fråga och alla besöksnäringar har stor vinning av att lägga till denna typ av information på sina hemsidor.

Det handlar om ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet och är egentligen en stor del av mångas vardag redan idag. Jag är duktig på att sätta ord på det arbete som bedrivs och att använda rätt formuleringar. Jag kan hjälpa ditt företag att få detta på plats så att det syns.

En av mina kunder beslutade att synliggöra sitt arbete med miljövänliga val och arbetssätt och några dagar senare hörde media av sig. Ett lyckat drag med andra ord!

Prisexempel: från 1000 SEK exkl moms. Antingen väljer du själv den information som du anser vara viktigast att förmedla eller så hjälper jag dig att välja ut och formulera. Texten levereras som Word-dokument eller skapas direkt på hemsidan.

Miljöarbete och hållbarhet