Honungsfestivalen

honung

Den sjunde Honungsfestivalen på Marieberg i Kristinehamn blev en succé! Fler besökare än någonsin lockades till festivalen och dagen blev till en riktig folkfest! På programmet fanns visning av bigård, honungsslungning och bifilm samt allmän information om bin och biodling. Möjlighet att prata med någon av 10-talet närvarande biodlare fanns också. Man kunde lyssna på musik med RF Group och på politikerutfrågning. För att mätta magen fanns rårakor från lokalproducerad potatis, lokalproducerad lammkorv med bröd och grillspett gjort på Kristinehamnskött mm. Kaffeserveringen lockade med honungskola, honungglass eller äppelkaka med honung och kanel. Det gick att roa sig med tipspromenad, lotterier och pyssel. Därtill fanns möjlighet att provsmaka mjöd, öl och must!

Slutligen fanns allt från virkade vantar, barnmöbler, smycken och linnekläder till ägg, ost, honung, sylt, fisk, öl, bröd och grönsaker att köpa med sig hem!

Ett otroligt roligt evenemang att vara projektledare för!

Uppdragsgivare: Honungsfestivalen